First Logistics site update

First Logistics site update

Houten – 18 januari 2021

Na een maandenlange ontwikkeling is het dan zover, de nieuwe website firstlogistics.nl! De website is het resultaat van, en alvast een voorproefje op, de vernieuwingen binnen First Logistics die dit jaar zullen gaan plaatsvinden.
Sinds de oprichting onderscheidt First Logistics zich door een uitstekende service, flexibiliteit en snelle, korte communicatielijnen. De website is hiervoor natuurlijk het eerste hulpmiddel en had een nieuwe facelift nodig. Wat is er de afgelopen periode allemaal ontwikkeld, én belangrijker nog, wat kun je van ons gaan verwachten?

First Logistics goes Branded!

Sinds december 2020 hebben wij de mogelijkheid om voor jouw bedrijf volledig branded te gaan rijden. Onze bussen en bezorgers in jouw jasje, dat is toch precies wat je zoekt?!
Dankzij onze goede en sterke samenwerking met MediaMarkt hebben wij de eerste branded auto’s kunnen realiseren. Mede hierdoor hebben we ons wagenpark kunnen uitbreiden en kunnen we ook voor jouw bedrijf de wagens volledig branded opleveren!
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Track & Trace platform

First Logistics geeft aan track & trace een nieuwe betekenis. Met de lancering van mijnfirstlogistics heeft First Logistics het mogelijk gemaakt dat bedrijven hun eigen producten tot op de exacte locatie kunnen lokaliseren. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week.
Van producthistorie, orderhistorie tot aan afleverbewijzen, tickets en product locaties, alles is mogelijk met slechts één druk op de knop.

Een nieuwe betekenis aan ‘SLA’s’

Eind januari introduceert First Logistics een nieuwe service waarmee het service level agreement naar een compleet nieuw niveau getild wordt.
Benieuwd naar wat dit inhoudt? Lees verder onder Our service level agreement’