Diensten

Dankzij onze flexibiliteit en ervaring kunnen wij ons aanbod volledig aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Binnen supply chain zijn wij de laatste schakel, door deze schakel te optimaliseren helpen wij jou een concurrentievoordeel te behalen.
Altijd op de hoogte van de actuele locatie van jouw producten? Altijd en overal volledig inzage in het leveringsdossier van jouw klant(en)? Vraag dan naar onze IT-solutions. Dankzij ons systeem mijnfirstlogistics heb jij alle informatie omtrent leveringen en product statussen binnen handbereik.

Maar wat bieden wij dan?

Consumentenleveringen

De naam zegt het al, het bezorgen van producten bij de consument thuis. Dit is een gevoelige business gezien jouw bedrijf een dienst verleent in de privé omgeving van de klant. Wij beseffen als geen ander hoe het is om de eindschakel bij de klant te zijn en wat ervoor nodig is om de klant een ‘feestje’ te bezorgen. Uiteraard brengt service ook kosten met zich mee, daarom bepaal jij welke service wij de klant verlenen. Zie jij bezorgen slechts als kostenpost en wil je er alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden? Dan kan onze drempelservice uitkomst bieden. Zie jij bezorgen als een kans om de klant te verrassen en net even dat stukje extra service te verlenen? Dan kunnen wij volledige service, op maat, passend bij de missie en visie van jouw bedrijf, leveren! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Parcel netwerk

Een groeiende markt is het parcel netwerk. Verkopen vinden immers bijna geheel online plaats. Het leveren van kleine pakketten is vaak een kostenpost die een enorme hoop administratie met zich meebrengt. Dankzij de combinatie van ons eigen track&trace systeem (geheel op maat op te leveren) en onze snelle en flexibele bezorgdiensten kunnen we zeer voordelig een hele goede service bieden. Nooit meer op zoek waar je pakketten zijn gebleven? Altijd up-to-date omtrent retouren? Jouw klanten volledig op de hoogte over de actuele levertijd van zijn of haar product? Vraag naar de voorwaarden..

Installaties

Een transport bedrijf gespecialiseerd in het bezorgen, maar ook volledig installeren van grote producten? Dan ben je bij First Logistics aan het juiste adres!
Binnen de retail is het bieden van service en snelheid een groot onderscheidend vermogen. Het is niet meer van deze tijd om een product vandaag te verkopen, morgen te leveren en een week later te installeren. First Logistics weet dat dit anders kan! Vandaag verkocht en morgen geleverd én geïnstalleerd op hetzelfde moment? Dit is voor ons geen enkel probleem! Durf jij jouw klant hiermee te verrassen? Vraag naar de mogelijkheden!

Pallet vervoer

Ook voor het vervoeren van pallets draaien wij onze hand niet om. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week op de hoogte van de éxacte locatie van jouw pallets? Dankzij de webomgeving mijnfirstlogistics wordt dit mogelijk gemaakt. Geen omkijken meer naar afleverbewijzen, product locaties of retouren, in mijnfirstlogistics vind je alle informatie omtrent jouw klant in één overzicht. Lees verder >>.

B2B transport

Ook op  de zakelijke markt is onze service en flexibiliteit niet meer weg te denken. Of het nu gaat om grote hoeveelheden op pallets verpakte artikelen, of het bezorgen van een klein product First Logistics biedt een oplossing op maat!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Stuur een mail naar service@firstlogistics.nl of neem contact met ons  op via 030-209 79 10.