Over ons

Your experience is our First priority

Nice to meet you! 
First Logistics is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in service en (alle vormen van) transport. Onze missie is om van elke bezorging een feestje te maken. De klant verrassen is ons voornaamste doel. De aanschaf van een nieuw product is iets bijzonders, je besteed tijd en geld aan de aankoop en kan niet wachten om jouw product uiteindelijk te ontvangen. Hoe ga je de klant verrassen en de verwachting van de klant overtreffen? Laat dat maar aan ons over!

Wij brengen service naar een next level. Door de klant volledig te ontzorgen en in te springen op de wensen en behoeften van de klant heb je altijd een verrassingseffect. Zo maak je de beleving tijdens de aankoop van een product meer dan waar, sterker nog je overtreft de beleving van de klant. Bezorging is de laatste pijler binnen de keten van supply chain (ook wel last mile delivery) en in vele gevallen een make it or break it. Je kunt de klant verliezen, of de klant zodanig verrassen dat de klant niet anders kan dan vol lof over de aankoop praten.

Doordat wij veel ervaring hebben binnen zowel het bezorgen als installeren van producten kennen wij de behoeften van de klant. Hierdoor kunnen wij optimaal fungeren als verlengstuk van jouw bedrijf. Wij spelen in op de vraag van de klant en komen met de oplossing terwijl jij nog bezig bent het probleem te formuleren! Hoe we dat doen? Met volledige transparantie!
Samenwerken met First Logistics betekent volledige inzage, inzage in waar jouw producten zich bevinden, inzage in de scores en het rijgedrag van de bezorgers, inzage in de kwaliteit en het service level van de bezorging, jij draait aan de knoppen!

Een korte communicatielijn is wel zo fijn

Een dynamisch bedrijf is een bereikbaar bedrijf. Daarom heeft First Logistics een unieke Customer Care afdeling die op elk moment van de dag direct kan schakelen. Is jouw klant op het moment van leveren niet thuis? Onze Customer Care medewerkers gaan direct aan de slag om de levering dezelfde dag alsnog te kunnen  voltooien. Heeft jouw klant een andere vraag of wens, wij helpen direct en voorzien jouw klant van alle benodigde informatie.

We care about your customer!

Met het oog op de toekomst

Een belangrijk doel van First Logistics is verduurzaming. Ook wij denken aan de toekomst en zijn dagelijks bezig om onze uitstoot te beperken en zo milieubewust mogelijk te opereren. Daarnaast plannen wij zeer efficiënt, zodat we de hoeveelheid gereden kilometers beperken.