Veelgestelde vragen

COVID-19

Tenzij je ons laat weten dat je ziekteklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) hebt of in thuisisolatie zit, komen wij je bestelling gewoon bezorgen. We volgen de RIVM- richtlijnen en nemen samen met onze bezorgers de verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze bezorgers houden zich aan de regel van 1,5 meter afstand en zij zullen een mondkapje dragen, wij vragen je om dit ook te doen. Samen dragen we zorg voor een veilige levering.

De veiligheid en gezondheid van onze klanten en onze bezorgers heeft onze hoogste prioriteit. Bij ziekteklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) of wanneer je in thuisisolatie zit, verzoeken wij je contact met ons op te nemen en bekijken we samen wat we in jouw geval het beste kunnen doen met jouw levering.

Onze bezorgers kunnen jouw gebruikte artikel (witgoed of bruingoed recycling) gewoon meenemen.

Om de levering zo veel mogelijk contactloos te kunnen laten verlopen vragen wij om je identiteitsbewijs bij de hand te houden. Dit kan zowel een rijbewijs, identiteitskaart of een paspoort zijn. De bezorgers vragen bij de levering om de laatste 3 cijfers van het identiteitsbewijs, deze noteren zij in hun elektronisch device, waar zij vervolgens in overleg met jou zelf het formulier afronden en een handtekening plaatsen.

Meest gestelde vragen

Indien je niet thuis bent op het moment dat onze bezorger arriveert, zal hij jouw bestelling mee retour nemen naar First Logistics. Vervolgens wordt er de volgende dag telefonisch contact met je opgenomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Mochten wij je telefonisch niet kunnen bereiken zullen wij de opdracht zelf inplannen op de volgende dag en ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Klik hier om jouw bestelling te volgen. Houd hiervoor je ordernummer en je postcode bij de hand. Dit heb je nodig voor het ophalen van de track & trace informatie.

Dit is niet toegestaan. Er moet ten alle tijde iemand aanwezig zijn op het leveradres.

Momenteel is het nog niet mogelijk om uw tijdskader te wijzigen als dit niet uitkomt. Je kan wel contact met ons opnemen om de datum aan te passen. Stuur hiervoor een email naar service@firstlogistics.nl.

Hierover ontvang je van ons informatie per e-mail. Ook kan je op firstlogistics.nl je ordernummer en postcode invoeren om informatie over je bezorging te krijgen.

Bezorging

De dag voor levering ontvang je van ons een e-mail met daarin een tijdskader van 3 uur waarin de levering zal plaatsvinden. Ook kan je op onze website jouw ordernummer en postcode invoeren om het ingeplande tijdskader te zien. Wij streven er altijd naar om de bezorgafspraak binnen het afgesproken tijdskader uit te voeren.

Zodra de bezorger bij je in de buurt is word je gebeld door onze bezorger (uiteraard dient je telefoonnummer wel bij ons bekend te zijn).

Het is niet toegestaan om jouw bestelling voor de deur te zetten of door de brievenbus te doen.

Het is toegestaan om iemand anders de bestelling te laten aannemen, mits deze persoon 18 jaar of ouder is, een geldig legitimatiebewijs heeft en de factuur en het betaalbewijs van jou bestelling kan laten zien aan de bezorger(s).

Bezorging bij de buren is niet toegestaan.

Momenteel is het nog niet mogelijk om uw tijdskader te wijzigen als dit niet uitkomt. Je kunt wel contact met ons opnemen om de datum aan te passen. Onze klantenservice is altijd bereid om zo goed mogelijk mee te denken om je van de best mogelijke oplossing te voorzien. Je kan ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of een e- mail te sturen naar service@firstlogistics.nl.

Wanneer je jouw bestelling wenst te annuleren kan je contact met ons, of met het bedrijf waar je het product hebt gekocht opnemen. Je kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar service@firstlogistics.nl.

Wanneer je jouw adres wilt wijzigen verzoeken wij je contact op te nemen met het bedrijf waar je het product hebt gekocht. Wij krijgen vervolgens van hen de opdracht om het adres te wijzigen.

Voor een wijziging van jouw afspraak verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar service@firstlogistics.nl.

Installatie

Voor een installatieopdracht nemen wij altijd telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Mocht er vanuit Media Markt geen telefoonnummer bij ons bekend zijn, zullen wij je een e-mail sturen.

Je wordt altijd binnen 2 werkdagen na aankoop van de installatie door ons gebeld voor het maken van een afspraak. Zijn er 2 werkdagen voorbij en ben je nog niet gebeld? Dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mail te sturen naar service@firstlogistics.nl, of ons te bellen op 030 – 7620610

Niet thuis

Indien je niet thuis bent op het moment dat onze bezorger arriveert, zal hij jouw bestelling mee retour nemen naar First Logistics. Vervolgens wordt er de volgende dag telefonisch contact met je opgenomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Mochten wij je telefonisch niet kunnen bereiken zullen wij de opdracht zelf inplannen op de volgende dag en ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Het is niet toegestaan om jouw bestelling voor de deur te zetten of door de brievenbus te doen.

Het is toegestaan om iemand anders de bestelling te laten aannemen, mits deze persoon 18 jaar of ouder is, een geldig legitimatiebewijs heeft en de factuur en het betaalbewijs kan laten zien.

In dit geval hebben wij jouw product (nog) niet ontvangen van de leverancier. Bij vragen hierover vragen wij je contact op te nemen met de leverancier.

Uitvoering & services

Wij voeren verschillende services uit, dit hangt onder andere af van waar de bestelling is geplaatst. Kijk hiervoor dus op de website van het bedrijf waar jij jouw aankoop gedaan hebt.

Wij bezorgen altijd tot en met de 4 e verdieping als er geen lift aanwezig is, met uitzondering van Amerikaanse koelkasten, side-by-side combinaties, reguliere koelkasten breder dan 60cm en designfornuizen van 90cm en breder. Als er wel een lift aanwezig is bezorgen wij op alle verdiepingen die te bereiken zijn met de lift.

Wij kunnen jouw oude gebruikte product (oud-milieu) mee retour nemen, mocht je dit willen. Let hierbij op dat het product transportklaar staat. Dit houdt in dat het product afgekoppeld, schoon en watervrij is. Losse onderdelen worden niet meegenomen.

De bezorger belt voor levering om te laten weten dat hij eraan komt! (uiteraard dient je telefoonnummer wel bij ons bekend te zijn)